Transfernieuws

'Juventus heeft al het papierwerk rond en kondigt Pogba-terugkeer begin juli aan'

'Juventus heeft al het papierwerk rond en kondigt Pogba-terugkeer begin juli aan'

26 juni - 08:38
0

Juventus heeft al het papierwerk rond en zal Paul Pogba begin juli aankondigen als nieuwe speler. Daarmee is de transfersoap rondom de Franse middenvelder eindelijk ten einde gekomen na zijn vertrek bij Manchester United. 

Dat meldt transferexpert Fabrizio Romano. De overstap naar Juventus stond al vast, maar de officiële aankondiging zal nog even op zich moeten wachten wegens het nieuwe boekjaar, dat 1 juli van start gaat. De Franse middenvelder gaat ongeveer acht miljoen euro per seizoen verdienen in Turijn. 

Pogba speelde de afgelopen zes seizoenen bij Manchester United en kwam daar nooit langere periodes goed uit de verf. De middenvelder zorgde voor wat ophef in zijn documentaire The Pogmentary door te stellen dat United hem geen goede aanbieding had gedaan om te blijven. De club had de Fransman drie ton per week aangeboden, maar dat was voor de voetballer te gortig. 

De voetballer verliet Juventus in 2016 voor honderd miljoen euro en komt nu transfervrij terug. De nummer vier van het afgelopen Serie A-seizoen wacht nog steeds het antwoord van Ángel Di María af, die ook naar Juventus zou kunnen komen. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Ook te beluisteren op Spotify

Plaats een reactie