Nieuws

Jans laat naam Brenet vallen na geslaagd oefenduel: 'Kunnen niet eeuwig wachten'

Jans laat naam Brenet vallen na geslaagd oefenduel: 'Kunnen niet eeuwig wachten'

26 juni - 08:30
0

FC Twente won afgelopen zaterdag het oefenduel met amateurclub Bon Boys met 11-0. Joshua Brenet was van de partij voor de ploeg van Ron Jans, maar het is nog steeds onduidelijk of de vleugelverdediger bij de Tukkers blijft. Trainer Ron Jans wil snel duidelijkheid van de speler. 

Dat laat Jans weten aan 1Twente Enschede na het oefenduel. Michal Sadilek was nog niet aanwezig bij het duel, maar zijn blessure lijkt minder ernstig dan gedacht. "Bij Sadilek is zijn hamstring niet het probleem. Maar we zijn er heel positief over, want toen hij uitviel leek het ernstiger dan nu. We hebben dat hij bij het trainingskamp aankomende week er gewoon weer bij kan zijn", zegt Jans. 

Brenet tekende in januari een contract tot het einde van het vorige seizoen en heeft nog steeds geen overeenstemming bereikt. Feyenoord meldde zich, maar het bod van de Rotterdammers werd uiteindelijk ingetrokken. "Hij beslist uiteindelijk. Hij weet wat wij willen. Hij traint mee, heeft het hartstikke naar zijn zin en hij maakte ook twee goede goals. Wat wij willen is duidelijk, maar we kunnen niet eeuwig wachten", geeft de trainer toe. 

Jans wil zo snel mogelijk een antwoord hebben van Brenet. "Als wij een kant en klare kandidaat hebben waarvan wij denken: die kan het ook invullen. Dan is hij te laat. Maar we gaan hem maandag ook nog een keer aardig aankijken. We moeten vier augustus al spelen en we moeten op een gegeven moment wel een beslissing hebben."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Ook te beluisteren op Spotify

Plaats een reactie