Breaking news

'Feyenoord kijkt over de grens en komt uit bij Stengs in 'ware puzzel''

'Feyenoord kijkt over de grens en komt uit bij Stengs in 'ware puzzel''

25-06-2022 22:55

Feyenoord zoekt een vervanger voor de vertrokken Reiss Nelson en ziet in Calvin Stengs een potentiële kandidaat. De voormaliger speler van AZ vertrok vorige zomer naar OGC Nice en de Rotterdammers willen een huurdeal bewerkstelligen.

Daar pakt het Algemeen Dagblad mee uit. Feyenoord-trainer Arne Slot werkte met veel succes samen met Stengs tijdens hun periode bij AZ en wil de flankspeler graag terug naar Nederland halen. De krant noemt het dossier wel 'een ware puzzel': er moet nog een hoop gebeuren voordat de deal kan worden gesloten. Naast het AD spreken Voetbal International en 1908 inmiddels ook over de interesse voor Stengs. 

Stengs verliet de Nederlandse velden voor een bedrag van vijftien miljoen euro na een succesvol seizoen bij AZ, maar de Nederlander heeft zich nog niet kunnen onderscheiden in Frankrijk. De teller staat na 24 duels, waarvan elf in de basis, op één treffer en één assist. Stengs ligt nog vier jaar vast in Frankrijk, waardoor de enige optie voor Feyenoord een huurdeal is. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!