Breaking news

1908: Feyenoord meldt zich naast PSV en Ajax voor Italiaans talent Gnonto

1908: Feyenoord meldt zich naast PSV en Ajax voor Italiaans talent Gnonto

25-06-2022 22:30
6

Feyenoord heeft zich als derde Nederlandse topclub gemeld voor Wilfried Ngonto. De Italiaanse international staat ook al op de radar bij Ajax en PSV, maar in Rotterdam is de interesse ook concreet. 

Dat meldt het doorgaans betrouwbare 1908. Gnonto was in de jeugd actief in Zwitserland, maar maakte de overstap naar FC Zürich, waar hij landskampioen werd en het afgelopen seizoen acht keer scoorde. De aanvaller maakte in juni zijn debuut in het nationale elftal van Italië en liet daar een gretige indruk achter. 

Ajax en PSV zouden al te horen hebben gekregen dat het Italiaanse talent zes miljoen euro moet kosten. In Rotterdam is de spoeling dun op het gebied van aanvallers, waardoor de club wil doorpakken. 

Reiss Nelson en Cyriel Dessers zijn het komende seizoen niet meer actief bij Feyenoord en ook Bryan Linssen is niet langer aanwezig, aangezien hij naar het Japanse Urawa Red Diamonds vertrok. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!