Nieuws

Flemming dolgelukkig met miljoenentransfer: 'Mooie plek om mijzelf te laten zien'

Flemming dolgelukkig met miljoenentransfer: 'Mooie plek om mijzelf te laten zien'

25 juni - 19:20
0

Zian Flemming is dolgelukkig met zijn transfer naar Millwall FC. De Nederlandse spits maakt voor drie miljoen euro de overstap van Fortuna Sittard en mag zijn kunsten in de Championship gaan vertonen. 

Millwall klopte al twee keer eerder aan bij Flemming, maar beide keren kwam het niet tot een transfer. Nu is het dan eindelijk zo ver. "Ik ben erg enthousiast", laat Flemming weten. Het is een grote stap in mijn carrière nu ik naar Millwall en Engeland verhuisd ben, de thuisbasis van het voetbal. Het eerste wat je doet als een club interesse toont, is meer te weten komen. Iedereen kent Millwall en weet hoe gepassioneerd de fans zijn", stelt de aanvaller over de club die sinds 2017 op het tweede niveau in Engeland speelt.  

Flemming was zeer belangrijk voor Fortuna Sittard in de strijd om het lijfsbehoud. In de allerlaatste minuut van het seizoen haalde de aanvaller een bal van de doellijn, waardoor hij niet meer stuk kan bij de club die hij nu zal verlaten. "Ze (Millwall, red.) wilden me afgelopen zomer en ook afgelopen winter binnenhalen, maar dat lukte niet. Deze zomer kwam hij echter weer om te laten zien dat ze mij echt wilden hebben. Het is een mooie plek voor mij om mezelf te laten zien in Engeland, maar ook buiten Nederland", besluit Flemming, die drie seizoenen tekent bij Millwall. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Ook te beluisteren op Spotify

Plaats een reactie