Nieuws

Werk aan de winkel voor Van Wonderen: 'Vooral voorin niet goed bezet'

Werk aan de winkel voor Van Wonderen: 'Vooral voorin niet goed bezet'

25-06-2022 22:20

Kees van Wonderen erkent dat er nog het nodige moet veranderen bij SC Heerenveen. De Friese club moet de échte slag in de transfermarkt nog maken en komt op veel posities spelers tekort. 

Dat stelt de trainer in gesprek met Omrop Fryslân. "Dat zijn vooral posities waar we niet niet goed bezet zijn. Vooral voorin. Daar hebben we nog niet genoeg spelers voor. En eigenlijk in elke linie is er wel een positie waar je een speler aan toe wilt voegen", geeft de trainer toe. 

Tot nu toe kwamen Mats Köhlert (Willem II) en Andries Noppert (Go Ahead Eagles) als enige de club versterken. De transferperiode gaat officieel op 1 juli van start en duurt tot 31 augustus, maar de nieuwe trainer wil zo snel mogelijk aan de slag gaan met nieuwe aanwinsten. "Als je een hele competitie ingaat, dan moet je goed bezet zijn en tegenslagen op kunnen vangen. Dus we zijn binnen wat we kunnen bij Heerenveen op zoek naar een zo goed mogelijke invulling van de selectie."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!