Nieuws

Rekik is terug in Nederland: 'Van trainen met Lacazette word je niet slechter'

Rekik is terug in Nederland: 'Van trainen met Lacazette word je niet slechter'

25-06-2022 16:55 Laatste update: 16:55

Omar Rekik speelt komend seizoen op huurbasis bij Sparta Rotterdam. De verdediger vertrok op jonge leeftijd al naar het buitenland en heeft daar veel geleerd, vertelt hij in gesprek met ESPN.

Rekik speelde in de jeugdopleidingen van PSV, Olympique Marseille, Hertha BSC, Manchester City en Arsenal. "Het is leuk dat je bij een grote club speelt, maar uiteindelijk moet je gaan spelen. Ik heb veel in het buitenland gezeten, maar ik had altijd een Nederlandse televisie. Ik heb de Eredivisie dus wel gevolgd."

Rekik is na alle avonturen in het buitenland klaar voor de Eredivisie, stelt hij. "Als je traint tegen Alexandre Lacazette, dan word je daar niet slechter van." De verdediger sluit niet uit dat hij bij handhaving met Sparta de microfoon pakt. "Of je mij Omar Rekiki hoort zingen? Misschien, misschien", reageert de Sparta-aankoop lachend.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!