Nieuws

Ayoub traint mee met Fortuna Sittard, Yilmaz nog niet van de partij

Ayoub traint mee met Fortuna Sittard, Yilmaz nog niet van de partij

25-06-2022 16:33

Fortuna Sittard zal zondagochtend de eerste training van het nieuwe seizoen afwerken. De Limburgers zullen dit doen met één verrassende naam: Yassin Ayoub zal met de groep meetrainen. Burak Yilmaz, Dimitrios Siovas en Deroy Duarte zullen er nog niet bij zijn.

Eerder deze week verraste Fortuna vriend en vijand door de ervaren Yilmaz te contracteren. De 36-jarige spits heeft zijn strepen verdiend in het profvoetbal en tekende voor vijf seizoen waarvan twee als speler. Yilmaz ontbreekt net als Siovas nog bij de eerste training van Fortuna. Duarte speelde onlangs nog interlands met Kaapverdië en krijgt daarom wat langer vakantie.

Ayoub heeft van zijn huidige werkgever Panathinaikos toestemming gekregen om mee te trainen bij Fortuna. De oud-middenvelder van FC Utrecht en Feyenoord is in Griekenland op een zijspoor belandt. Van een dienstverband is vooralsnog geen sprake.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!