Nieuws

'Feyenoord zet streep door Brenet: Rotterdammers kunnen geen garanties geven'

'Feyenoord zet streep door Brenet: Rotterdammers kunnen geen garanties geven'

25-06-2022 16:05 Laatste update: 16:17

Feyenoord is afgehaakt in de strijd om de handtekening van Joshua Brenet. De Rotterdammers hadden de verdediger graag toegevoegd aan de selectie, maar konden geen garanties bieden, terwijl Brenet dat wel vroeg, meldt 1908.nl.

Brenet onthulde recentelijk dat zowel Feyenoord als PSV in de markt is voor hem. "Zoals jullie al weten: Feyenoord is concreet. Ik heb meerdere malen contact met de mensen van PSV. En dan hier en daar wat buitenlandse dingen. Ik ben weer de speler geworden die ik eigenlijk was, kun je zeggen. Natuurlijk is FC Twente gewoon een optie, anders zou ik ook niet hier zijn aangesloten", vertelde hij in gesprek met VoetbalPrimeur.

PSV lijkt Brenet ook niet meer nodig te hebben. De Eindhovenaren trokken onlangs Ki-Jana Hoever aan van Wolverhampton Wanderers. Een langer vebrlijf bij Twente is nog wel altijd een serieuze optie.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!