Breaking news

'PSV laat het oog vallen op Xavi Simons als vervanger van de vertrokken Götze'

'PSV laat het oog vallen op Xavi Simons als vervanger van de vertrokken Götze'

25-06-2022 13:19 Laatste update: 13:42
3

Verrassend nieuws uit Eindhoven: Xavi Simons staat op het lijstje van PSV, meldt het Eindhovens Dagblad. De negentienjarige middenvelder loopt deze zomer uit zijn contract bij Paris-Saint-Germain.

Mario Götze keerde recentelijk terug naar de Bundesliga, waar hij een contract heeft getekend bij Eintracht Frankfurt. PSV is op zoek naar een vervanger van de Duitse middenvelder en heeft onder meer Simons in het vizier. De Eindhovenaren onderzoeken of de komst van het negentienjarige talent haalbaar is.

Simons vertrok in 2019 uit de jeugdopleiding van FC Barcelona en tekende een contract bij Paris-Saint-Germain. De aanvallende middenvelder wordt al jarenlang bestempeld als groot talent en kreeg het afgelopen seizoen speelminuten in de hoofdmacht van de Franse topclub. Zijn contract bij PSG loopt eind juni af en dus kan Simons deze zomer een transfervrije overstap maken.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!