Nieuws

Sparta actief op de transfermarkt: 'Nieuwe spelers halen gaat zoveel makkelijker'

Sparta actief op de transfermarkt: 'Nieuwe spelers halen gaat zoveel makkelijker'

25-06-2022 14:43 Laatste update: 14:45

Sparta Rotterdam is zeer actief op de transfermarkt. De Rotterdammers wisten al negen versterkingen vast te leggen, tot groot genoegen van trainer Maurice Steijn.

"Dit tempo houden we niet vast, hoor", vertelt Steijn in gesprek met het Algemeen Dagblad. De Kasteelheren heeft met het aantrekken van Charles-Andreas Brym, Mike Eerdhuijzen, Youri Schoonderwaldt, Nick Olij, Joshua Kitolano, Tobias Lauritsen, Omar Rekik, Jason Lokilo en Koki Saito de selectie al vroeg in de voorbereiding op orde.

Steijn stapte het afgelopen seizoen vier wedstrijden voor het einde in bij Sparta en ontsnapte op het nippertje aan degradatie. "Dat geeft zo'n boost in aanloop naar een nieuw seizoen. Ook richting nieuwe spelers, die halen gaat nu zoveel makkelijker. Ik heb een gok genomen, maar gelukkig is het goed afgelopen." Sparta is afgelopen maandag begonnen aan de voorbereiding en kan met een grote groep toewerken naar het eerste Eredivisie-duel van het seizoen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!