Nieuws

'Ik heb Frenkie leren kennen bij Willem II, we zijn altijd bevriend gebleven'

'Ik heb Frenkie leren kennen bij Willem II, we zijn altijd bevriend gebleven'

25-06-2022 12:55

Lesley de Sa spreekt in een uitgebreid interview met Ajax Showtime over zijn vriendschap met Frenkie de Jong. De voormalig speler van onder meer Ajax en Willem II besloot op 29-jarige leeftijd het betaald voetbal achter zich te laten en richt zich nu op zijn eigen onderneming.

"Ik heb Frenkie leren kennen bij Willem II, we zijn altijd bevriend gebleven. Ik vind hem een topjongen", aldus De Sa in gesprek met Ajax Showtime. "Hij is altijd zichzelf gebleven en dat vind ik mooi om te zien. Zijn vriendin Mikky en mijn vriendin zijn ook goede vrienden geworden en gebleven. Ik vind het echt hele mooie en aardige mensen. Frenkie en ik zijn gewoon vrienden. Hij is ook een voorbeeld van een topvoetballer. Hoe veel hij ervoor doet en hoe fit hij is…"

De Sa speelt op dit moment bij de Ajax Amateurs en werkt als fulltime personal trainer. "In het voetbal was ik heel erg op mezelf gericht. Ik wilde beter worden en de beste zijn. Het helpen van mensen geeft me nu heel veel voldoening", stelt de voormalig speler van onder meer Ajax en Willem II. "Je brengt mensen dingen waarvan ze nooit dachten dat ze het zouden kunnen bereiken."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!