Nieuws

Schreuder: 'Ihattaren heeft de hele zomer doorgetraind, klasse druipt van hem af'

Schreuder: 'Ihattaren heeft de hele zomer doorgetraind, klasse druipt van hem af'

24-06-2022 23:26 Laatste update: 23:26
2

Mohamed Ihattaren zal komend seizoen definitief deel uitmaken van Ajax 1. Dat bevestigt de nieuwe hoofdtrainer Alfred Schreuder.

Ihattaren maakte nog geen Eredivisie-minuten sinds zijn komst naar Ajax. Wel kreeg hij van Erik ten Hag minuten in de bekerfinale tegen zijn oude club PSV. Verder speelde de linkspoot zijn wedstrijden in Jong Ajax. "Hij zit nu in kleedkamer 1, zoals we dat hier noemen", vertelt Schreuder tegenover NU.nl. "Nu moet hij wedstrijdritme krijgen en fit blijven. Hij heeft de hele zomer in overleg met de club getraind, dat is een goed teken."

Schreuder en Ihattaren hadden voor de eerste training al contact met elkaar. "Ik heb hem verteld dat hij bij me kan aankloppen als hij hulp nodig heeft. Hij heeft extreem veel talent. Op jonge leeftijd was hij al zo goed. Dat zag je bij PSV. De klasse druipt nog steeds van hem af."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!