Transfernieuws

'Feyenoord schakelt door en verwelkomt opvolger Malacia in Rotterdam'

'Feyenoord schakelt door en verwelkomt opvolger Malacia in Rotterdam'

24 juni - 17:58 Laatste update: 18:00
2

Tyrell Malacia gaat Feyenoord naar alle waarschijnlijkheid inruilen voor Olympique Lyon. De Stadionclub wil direct doorschakelen en hoopt Ian Maatsen op korte termijn te presenteren in Rotterdam.

Naast het bericht van transferexpert Fabrizio Romano, melden ook Voetbal International en het Algemeen Dagblad dat Malacia de overstap naar Olympique Lyon gaat maken. De 22-jarige linksback is er al uit met de Franse topploeg, de laatste details worden nu besproken tussen beide clubs. Feyenoord ontvangt een bedrag van vijftien miljoen euro, al is dat wel inclusief bonussen. Daarnaast laat VI weten dat slechts veertig procent van het transferbedrag geïnvesteerd kan worden in een nieuwe speler.

Feyenoord heeft de vervanger van Malacia al op het oog. De Rotterdammers doen er alles aan om Maatsen naar De Kuip te halen. De linksback van Chelsea speelde afgelopen seizoen op huurbasis voor Coventry City (Championship) en staat naar verluidt open voor een vertrek uit Londen. 1908.nl meldt dat de Stadionclub Maatsen vandaag heeft verwelkomt in Rotterdam. Feyenoord en Chelsea zijn momenteel in onderhandeling.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Ook te beluisteren op Spotify

Plaats een reactie