Nieuws

Droomterugkeer Suárez lijkt van de baan: 'Heb over zijn naam nooit iets gehoord'

Droomterugkeer Suárez lijkt van de baan: 'Heb over zijn naam nooit iets gehoord'

24-06-2022 16:06 Laatste update: 17:18
1

Alfred Schreuder moet alle Ajacieden teleurstellen: Luis Suárez gaat hoogstwaarschijnlijk niet terugkeren bij Ajax. De 49-jarige Barnevelder laat weten dat de naam van de Uruguayaanse spits nog niet is gevallen in Amsterdam.

Suárez wordt al een langere periode gelinkt aan een 'droomterugkeer' bij Ajax. "Ik heb daar nooit iets over gehoord. Ik heb daar met niemand contact over gehad", zegt Schreuder in gesprek met ESPN. De nieuwe hoofdtrainer van Ajax werkte bij FC Barcelona kort samen met de 35-jarige topspits. "Het is een geweldenaar, maar een terugkeer is niet aan de orde. Bij Ajax zijn we met iets bezig, maar over zijn naam heb ik nooit iets gehoord."

Schreuder gaat ook kort in op zijn uitspraken omtrent het winnen van de Champions League. "Dat wordt een beetje uit zijn verband gerukt. Dat heeft te maken met een ambitie die je als sportman hebt", reageert hij. "Je moet wel een bepaalde ambitie hebben en dat hoort bij een club als Ajax. Of het realistisch is en past bij de doelstellingen die we hebben. Het is niet de doelstelling dat we de Champions League winnen, maar het is de doelstelling dat we Europees overwinteren", besluit Schreuder.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!