Nieuws

'Heracles Almelo heeft opvolger Wormuth binnen: een dezer dagen presentatie'

'Heracles Almelo heeft opvolger Wormuth binnen: een dezer dagen presentatie'

24-06-2022 15:49 Laatste update: 15:50
1

Heracles Almelo heeft in John Lammers een nieuwe hoofdtrainer gevonden, dat meldt RTV Oost. De Heraclieden hopen de 58-jarige oefenmeester een dezer dagen te presenteren.

Lammers wordt in Almelo de opvolger van Frank Wormuth, die naar FC Groningen vertrokken is. Aanvankelijk zou Carlos Vincens - assistent van Pep Guardiola bij Manchester City - het stokje overnemen van Wormuth, maar na de degradatie van Heracles zagen beide partijen een samenwerking niet meer zitten. RTV Oost meldt dat Lammers aanstaande maandag al zijn eerste training zal leiden op Erve Asito.

De voormalig trainer van onder meer Excelsior en FC Eindhoven was in 2019 voor het laatst actief in het betaald voetbal. Hij was toen hoofdtrainer van Esbjerg fB, maar werd na twee jaar ontslagen vanwege de slechte resultaten. In Almelo gaat Lammers samenwerken met Hendrie Krüzen, die eerder deze week door Heracles geprestenteerd werd als assistent-trainer. Het tweetal werkte eerder al samen bij Vitesse.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!