Nieuws

Fortuna verlengt met sterkhouder: 'Fantastisch nieuws, neemt ervaring en rust mee'

Fortuna verlengt met sterkhouder: 'Fantastisch nieuws, neemt ervaring en rust mee'

24-06-2022 15:30 Laatste update: 16:02

Fortuna Sittard heeft het contract van Dimitrios Siovas verlengt. De Griekse sterkhouder groeide afgelopen seizoen uit tot een van de smaakmakers van de Limburgers en tekent bij tot de de zomer van 2024.

Siovas sloot in januari aan bij de Fortunezen en bleek een goede aanwinst voor Fortuna. Daarom wilde de clubleiding de 33-jarige Griek langer aan de Eredivisionist binden. Vrijdag maakte Fortuna de contractverlenging wereldkundig. "Dit is fantastisch nieuws", trapt technisch manager Sjoerd Ars af op de clubsite. "Dimitrios heeft in een kort tijdsbestek aangetoond een toevoeging te zijn voor de club en de Eredivisie. Hij neemt ervaring en rust mee, twee facetten die we komend seizoen nodig zullen hebben om als club de volgende stap te kunnen zetten."

De Griekse sterkhouder speelde afgelopen seizoen twaalf wedstrijden voor Fortuna. Voorheen speelde Siovas voor Xanthi, Panionios, loanikos Nikeas, Olympiakos, CD Leganés en SD Huesca. De nummer vijftien van afgelopen seizoen doet goede zaken met het oog op het volgende seizoen. Naast de contractverlenging van de 33-jarige centrale verdediger, wist Ars ook al voor een stunt te zorgen door Burak Yilmaz naar Sittard te halen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!