Nieuws

Nieuwe contractverlenging in Arnhem: 'Ik ben nog lang niet klaar bij Vitesse'

Nieuwe contractverlenging in Arnhem: 'Ik ben nog lang niet klaar bij Vitesse'

24-06-2022 15:14

Vitesse heeft het contract van Thomas Buitink verlengd met twee jaar. De 22-jarige aanvaller ligt nu tot de zomer van 2025 vast in het Gelredome. 

Buitink speelt sinds 2009 voor Vitesse, waar hij in 2016 zijn eerste profcontract tekende. Twee jaar later maakte hij zijn officiële debuut voor de Arnhemmers in een duel met Feyenoord. De talentvolle aanvaller speelde al 107 wedstrijden voor Vitesse, waarin hij zestien keer het net wist te vinden. Afgelopen seizoen was Buitink goed voor twee doelpunten in 28 Eredivisie-optredens.

"Deze club voelt echt als mijn thuis. Ik loop hier al jaren rond, maar draag het geel-zwarte shirt nog steeds met evenveel trots. Ik ben enorm van Vitesse gaan houden. Ik heb dan ook geen moment getwijfeld om te verlengen. Ik ben nog lang niet klaar bij Vitesse", vertelt de Vitesse-aanvaller op de officiële website.

Ook technisch directeur Benjamin Schmedes is blij met de contractverlenging van Buitink. "Thomas kent de club als zijn broekzak en bij Vitesse weten we ook precies wat we aan hem hebben. Met zijn wilskracht, clubliefde en doelgerichtheid is Thomas altijd van waarde voor het team. We geloven erin dat hij alleen nog maar belangrijker zal worden voor Vitesse, omdat er nog genoeg progressie in zit."

Buitink in de tweede speler in korte tijd die zijn contract verlengt in Arnhem, teamgenoot Million Manhoef ging de 22-jarige aanvaller voor. Hij tekende woensdag al een contract tot de zomer van 2025.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!