Reactie

Schreuder reageert op geruchten rondom Timber en Antony: 'Daar ga ik wel vanuit'

Schreuder reageert op geruchten rondom Timber en Antony: 'Daar ga ik wel vanuit'

24-06-2022 14:57

Als het aan Alfred Schreuder ligt, dan spelen Jurriën Timber en Antony het komende jaar nog bij Ajax. De nieuwe trainer van Ajax hoopt dat het Manchester United van Erik ten Hag beide heren niet weet te verleiden.

"Ik hoop dat dat geregeld is", grapt Schreuder over het aanblijven van Timer in gesprek met ESPN, waarmee hij verwijst naar het advies (bij Ajax blijven red.) dat bondscoach Louis van Gaal aan de verdediger gaf. "Deze jongen is volgens mij heel slim. Hij weet heel goed wat goed is voor zichzelf om zich te ontwikkelen. En ik denk dat hij niet klaar is bij Ajax. Zoals ik met hem gesproken heb, weet hij heel goed waar hij mee bezig is. En als je hem ook in het Nederlands elftal ziet spelen en bij Ajax ziet spelen: daar word je vrolijk van." Of Timber ook volgend jaar het shirt van Ajax draagt? "Dat hoop ik wel en daar ga ik wel vanuit."

Naast Timber worden er nog meer spelers van Ajax in verband gebracht met United. "Erik weet dat hij geen spelers van Ajax moet kopen. Nee dat is een grapje. In de voetballerij weet je het nooit. Maar het is voor mij niet belangrijk om over Erik of over United te praten. Wij moeten over Ajax praten en wij weten dat we een hele grote en sterke club zijn."

Eén van die spelers is Antony . Als Schreuder het allemaal voor het zeggen had, dan blijft de Braziliaan nog een tijdje in de hoofdstad. "Duidelijk is dat we die jongen willen houden. Hij heeft nog een contract tot 2025. Maar daar ga ik niet over. Ik ga over de opstelling. En ik wil heel graag met hem werken, dat weet hij en dat weet de club ook."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!