Nieuws

Sky spreekt Portugese media tegen: 'Vertrek van Ronaldo is niet aan de orde'

Sky spreekt Portugese media tegen: 'Vertrek van Ronaldo is niet aan de orde'

24-06-2022 12:31

Cristiano Ronaldo blijft het komende seizoen actief voor Manchester United. Onlangs brachten Portugese media naar buiten dat de sterspeler wellicht zou vertrekken bij The Red Devils, maar dat spreekt Sky Sports tegen. 

Het Engelse medium stelt dat er geen sprake is van een vertrek van Ronaldo. "Volgens onze bronnen blijft hij zeer zeker bij United. Dit verhaal ontwikkelt zich constant, maar er was een artikel van het Portugese Daily Record waarin staat dat Ronaldo wil vertrekken na één seizoen. Hij was bang dat Erik ten Hag niet de juiste middelen heeft om mee te strijden om de titel. Wij begrijpen dat dit niet het geval is", wordt gezegd op Sky Sports News. 

"Ronaldo wil blijven en keert na zijn vakantie terug. Zijn contract loopt nog één jaar door en de Portugees heeft publiekelijk gezegd dat hij door wil met United. Ten Hag heeft dat ook gezegd. Een iets ander rapport dan de Portugezen", stelt Sky. 

Daarnaast is Bayern München niet geïnteresseerd om de topspits vast te leggen. Het Spaanse AS claimde dat Der Rekordmeister een vervanger zoekt voor Robert Lewandowski en in Ronaldo een goede kandidaat zag. "Ronaldo past niet in de transferfilosofie van de club en Bayern probeert nog altijd Lewandowski te overtuigen", voegt Sky toe. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!