Transfernieuws

'Overmars slaat volgende slag: 'Bayern-juweel' vertrekt mogelijk naar Antwerp'

'Overmars slaat volgende slag: 'Bayern-juweel' vertrekt mogelijk naar Antwerp'

24-06-2022 12:21

Royal Antwerp maakte de afgelopen periode al de nodige klappers op de transfermarkt, maar nu lijkt ook Christopher Scott naar de ambitieuze club te komen. De aanvallende middenvelder van Bayern München kreeg de keus te verlengen bij Der Rekordmeister, maar lijkt voor België te gaan kiezen. 

Dat melden Duitse media. Scott heeft een contract van nog één jaar bij Bayern, maar wil graag naar Antwerp komen. Technisch directeur Marc Overmars zorgde onlangs nog voor een stunt door Vincent Janssen naar de club te brengen. Scott wordt gezien als groot talent in Duitsland, maar de aanvallende middenvelder speelde slechts 32 minuten mee met de hoofdmacht. 

De twintigjarige Scott doet het in de tweede Bundesliga wel naar behoren. Daar speelde de Duitser 24 wedstrijden en was hij zeven keer trefzeker en gaf hij zes assists. Scott doorliep de jeugdopleiding bij Bayer Leverkusen en maakte in 2020 de overstap naar de Beierse grootmacht. Met Mark van Bommel heeft Antwerp het komende seizoen ook een oud-speler van Bayern als trainer. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!