Transfernieuws

'Conference League-tegenstander klopt aan bij Feyenoord voor Senesi'

'Conference League-tegenstander klopt aan bij Feyenoord voor Senesi'

24-06-2022 12:10
1

AS Roma heeft zich bij Feyenoord gemeld voor Marcos Senesi. De Argentijnse verdediger draaide een sterk seizoen bij de Rotterdammers en werd opgeroepen voor de nationale ploeg. Feyenoord wil twintig miljoen euro ontvangen voor de verdediger. 

Dat schrijven Tuttomercatoweb. Roma stond het afgelopen seizoen tegenover Feyenoord in de finale van de Conference League en de verdediger heeft een goede indruk achtergelaten in die wedstrijd, waarin Feyenoord met 0-1 verloor. De Giallorossi begrijpen dat Senesi open staat voor een overstap naar de Serie A: de Argentijn sloeg eerder al een aanbod af van ee Ligue 1-club, melden bronnen. 

Senesi staat al langere tijd op de radar van grote clubs en werd in januari al in verband gebracht met SSC Napoli. Van die transfer kwam echter niets terecht. De Argentijn arriveerde in 2019 bij Feyenoord en kwam over van San Lorenzo. Destijds werd er ongeveer zeven miljoen euro neergelegd voor de verdediger. Senesi speelde het afgelopen seizoen 50 wedstrijden voor Feyenoord. Daarin scoorde hij drie keer en gaf hij drie assists. De Argentijn ligt tot medio 2023 vast in Rotterdam.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!