Nieuws

PSV'er Teze slachtoffer van inbraak tijdens vakantie in Griekenland

PSV'er Teze slachtoffer van inbraak tijdens vakantie in Griekenland

24-06-2022 11:22 Laatste update: 11:23

Jordan Teze is op vakantie in Griekenland slachtoffer geworden van een inbraak. Op het eiland Mykonos werden meerdere waardevolle spullen meegenomen van het adres waar de PSV'er verbleef. De voetballer was zelf niet aanwezig tijdens de inbraak. 

Dat melden bronnen rondom de speler aan De Telegraaf. Teze speelt sinds 2019 voor de hoofdmacht van PSV en debuteerde in juni van dit jaar voor het Nederlands elftal. De Nederlander speelde een sterk seizoen bij PSV en ligt tot 2025 vast in Eindhoven. De verdediger speelt al zijn hele leven in de lichtstad en doorliep daar de jeugdopleiding.

Teze speelde sinds 2015 in de jeugdelftallen van Oranje en mocht het 8 juni eindelijk laten zien in de Nations League. De verdediger maakte een fout tegen Wales waar een tegentreffer uit viel, maar herpakte zich daarna. In het afgelopen seizoen scoorde de verdediger één keer en gaf hij vier assists in 28 wedstrijden in de Eredivisie

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!