Transfernieuws

PEC-verdediger verlaat de Nederlandse velden voor Slowaaks avontuur

PEC-verdediger verlaat de Nederlandse velden voor Slowaaks avontuur

24-06-2022 10:43

Siemen Voet verlaat PEC Zwolle en speelt vanaf het volgende seizoen voor SK Slovan Bratislava. De Belgische verdediger tekent drie seizoenen bij de Slowaakse kampioen en daar ontvangen de Blauwvingers een transfersom voor. 

Dat laat PEC via de officiële kanalen weten. De Belgische verdediger kwam vorig seizoen over van Club Brugge en kon de degradatie van PEC niet voorkomen. Voet zal niet in de Keuken Kampioen Divisie spelen en verkast naar de Fortuna Liga in Slowakije. Het contract van Voet liep nog door in Zwolle, waardoor de club een transfersom ontvangt. De hoogte van de som is echter nog niet bekend. 

Aangezien Slovan Bratislava de landskampioen is, speelt de club in de voorrondes van de Champions League. "Ik ben heel blij met deze nieuwe uitdaging", zegt Voet op de clubwebsite. "Ik zie dit als een grote stap in mijn carrière. Ik ben door de clubleiding overtuigd door de kans om ieder jaar Europees voetbal te spelen en door de mogelijkheid om mezelf te ontwikkelen als speler en persoon."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!