Nieuws

Ronaldo na meerdere gesprekken met Manchester United: 'Up your game or I'll leave'

Ronaldo na meerdere gesprekken met Manchester United: 'Up your game or I'll leave'

24-06-2022 09:25

De geruchten gaan dat Cristiano Ronaldo niet uitsluit dat hij de deur bij Manchester United achter zich dicht trekt. Met dat nieuws pakt de Portugese krant Record vrijdag uit.

De toekomst van Ronaldo is een van dé gespreksonderwerpen in de buitenlandse pers, zo nu ook in Portugal. De Portugese nummer zeven is er bang voor dat Erik ten Hag geen ‘wapens’ heeft om mee te kunnen doen om de landstitel, die sinds 2013 al niet meer is behaald.

 Tien maanden geleden keerde Ronaldo terug op Old Trafford. Zijn cijfers liegen er niet om: hij scoorde 24 keer n 38 wedstrijden in de Premier League. Toch bestaan er de nodige twijfels over de Portugees en het team. United eindigde op een zesde plaats, waardoor het is ‘veroordeeld’ tot de Europa League.  

Het contract van Ronaldo loopt nog één jaar door. De Portugees zou de laatste weken meerdere keren om de tafel hebben gezeten met de clubleiding van United, die bezig zijn met het aantrekken van Frenkie de Jong en Antony. De aanvaller moet het nog zien en zou hebben gedreigd met een vertrek: 'Up your game or I'll leave', zou Ronaldo hebben gezegd.

"Ik weet dat hij het fantastisch gedaan heeft bij Ajax. Hij is een ervaren coach", zei Ronaldo onlangs op de United-kanalen over Ten Hag. "We moeten hem tijd geven en dingen moeten veranderen, op de manier zoals hij het wil. Ik hoop natuurlijk dat we succes hebben. Ik wens hem het beste. We zijn blij en hebben er zin in. Niet alleen de spelers, maar ook de supporters. Laten we erin geloven dat we volgend jaar prijzen gaan winnen."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!