Transfernieuws

Romano rept 'here we go': 'Pogba mag zich weer speler van Juventus noemen'

Romano rept 'here we go': 'Pogba mag zich weer speler van Juventus noemen'

23 juni - 19:39 Laatste update: 20:37
0

Fabrizio Romano weet het zeker: Paul Pogba ruilt Manchester United in voor Juventus. De Fransman maakt transfervrij de overstap naar Italiaanse club waar hij al eerder voor speelde. Begin juli zal de deal worden beklonken.

De transfer komt niet uit de lucht vallen en was de laatste weken een van de gespreksonderwerpen in Italië en Engeland. Destijds werd verwacht dat beide partijen het wel tot een akkoord zouden weten te schoppen, en dat is volgens Romano nu gebeurd.

Over twee weken zal de transfer wat meer glans gaan krijgen. De 29-jarige spelmaker zal dan zijn handtekening zetten onder zijn contract. Meteen daarna sluit de Fransman aan bij de selectie van De Oude Dame.

Naar alle waarschijnlijkheid is het gepingpong van Pogba op transfergebied nu over. De middenvelder verliet in 2012 de jeugdopleiding van United voor een avontuur in Juventus, waarna hij in 2016 als ‘recordtransfer’ weer terugkeerde naar Engeland. Bij The Mancunians werd hij nooit echt de speler waarvan we hoopte die te gaan zien. Nu mag hij het weer bij Juve gaan laten zien.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Ook te beluisteren op Spotify

Plaats een reactie