Transfernieuws

Wending in De Jong-soap: 'Besiktas wil de spits voor de neus van PSV wegkapen'

Wending in De Jong-soap: 'Besiktas wil de spits voor de neus van PSV wegkapen'

23-06-2022 19:21
3

PSV krijgt concurrentie voor Luuk de Jong uit onverwachte hoek. Besiktas heeft wel oren naar de diensten van de aanvaller en is bereid om ver te gaan, meldt het Eindhovens Dagblad.

Besiktas is niet de enige buitenlandse club die in de markt is voor De Jong, klinkt het. De kans dat een transfer naar Turkije er daadwerkelijk van komt, is klein. De spits zou zelf erg graag terugkeren in Eindhoven, alleen de onderhandelingen tussen PSV en Sevilla FC lopen stroef. De deal zou ‘niet zo eenvoudig’ zijn.

Niet alleen De Jong wil dolgraag naar PSV, maar ook in Eindhoven zien ze de spits maar al te graag komen. Trainer Ruud van Nistelrooy bestempelde dit afgelopen week nog maar even. Besiktas zou roet in het Eindhovense eten willen gooien, en wordt nu voor de tweede keer aan een Nederlandse spits gelinkt. Eerder werd de naam van Wout Weghorst al genoemd.

Volgens het ED heeft PSV nog altijd goede hoop op het aantrekken van De Jong. Toch zullen er geen garanties worden gegeven, klinkt het.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!