Breaking news

Tweede zomeraanwinst van Feyenoord is daar: Wieffer zet handtekening in De Kuip

Tweede zomeraanwinst van Feyenoord is daar: Wieffer zet handtekening in De Kuip

23-06-2022 19:12 Laatste update: 19:15
1

Feyenoord heeft zich versterkt met Mats Wieffer. De 22-jarige middenvelder komt over van stadsgenoot Excelsior, en is de tweede zomerversterking van de Rotterdammers.

Wieffer doorliep de jeugdopleiding van FC Twente en verruilde het oosten in 2020 voor het westen. Daar streek hij neer op Kralingen, waar hij een belangrijke pion op het Excelsior-middenveld werd. Wieffer was nog in het bezit van een één-jarig contract bij Excelsior, maar Feyenoord heeft hier een transfersom voor betaald.

De in Borne geboren middenvelder is blij met zijn nieuwe uitdaging; “Ik had het gevoel dat ik klaar was voor een volgende stap en dan is het extra mooi dat een grote club als Feyenoord zich voor je meldt,” aldus Wieffer, die zichzelf typeert als een echte box-to-box speler met veel loopvermogen. “Ik hoefde er dus niet lang over na te denken of ik naar Feyenoord wilde. Nu ik hier ben ga ik er alles aan doen om te bewijzen dat ik hier ook hoor.”

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!