Transfernieuws

NEC dendert door en vindt na Marques en Tannane zijn derde versterking bij AZ

NEC dendert door en vindt na Marques en Tannane zijn derde versterking bij AZ

23-06-2022 17:17 Laatste update: 18:31

NEC en AZ hebben een overeenkomst bereikt over de transfer van Joris Kramer. De centrale verdediger die vorig seizoen op huurbasis uitkwam voor Go Ahead Eagles, maakt de overstap van Alkmaar naar Nijmegen, meldt VoetbalPrimeur.

Het komt niet geheel uit de lucht vallen dat Kramer vertrekt bij AZ. AZ-trainer Pascal Jansen deed eerder deze week al een boekje open over een mogelijk vertrek van de stopper, om wie ‘het nodige’ speelde.

Kramer ging zijn laatste contractjaar in bij AZ. De geboren Heilooër werd al verhuurd aan Go Ahead, SC Cambuur en FC Dordrecht. Nu doet Kramer dus definitief de deur achter zich dicht in Alkmaar. Omdat hij nog maar één jaar onder contract staat bij de club uit Noord-Holland, keert hij naar alle waarschijnlijkheid dan ook niet meer terug.

Met het vastleggen van Kramer gaat NEC vrolijk verder waar het mee bezig was. Eerder deze week werden Pedro Marques (Sporting Portugal) en Oussama Tannane (Göztepe) al aan de selectie toegevoegd.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!