Transfernieuws

'Barcelona doet navraag bij oude bekende, maar krijgt nul op het rekest'

'Barcelona doet navraag bij oude bekende, maar krijgt nul op het rekest'

23-06-2022 16:20

FC Barcelona heeft contact gezocht met Luis Suárez over een eventuele terugkeer. De Catalanen zijn nog altijd niet zeker van de komst van Robert Lewandowski en zien een goede tweede optie in de Uruguayaan. 

Dat weet Diario SPORT te melden. Suárez vertrok via de achterdeur bij Barcelona en kwam bij Atlético Madrid terecht. De oud-spits van Ajax, Liverpool FC en Barça is vanaf het komende seizoen echter transfervrij op te halen. De Spaanse krant stelt dat Suárez aanbiedingen heeft van onder meer Villarreal, Sevilla en het Argentijnse River Plate. 

El Pistolero wordt nu ook benaderd door de Blaugranas, maar lijkt dat aanbod af te slaan. Suárez vormde jarenlang een geduchte voorhoede met Neymar jr. en Lionel Messi, ook wel MSN genoemd. De Uruguayaan wil wel door blijven spelen en een nieuwe club vinden: Uruguay speelt in november het WK in Qatar en de spits wil daar zo fit mogelijk voor zijn. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!