Transfernieuws

'Guardiola wil na Haaland tweede monstertransfer bezegelen met Atlético Madrid'

'Guardiola wil na Haaland tweede monstertransfer bezegelen met Atlético Madrid'

23-06-2022 15:47 Laatste update: 15:49

Manchester City is voorlopig nog niet uitgekeken op de transfermarkt. Na de komst van Erling Braut Haaland wil manager Pep Guardiola ook João Félix van Atlético Madrid inlijven, maar dat is wel afhankelijk van de spelers die the Citizens zelf verkopen. 

Dat melden Portugese media. De 22-jarige Portugees werd in het verleden al gelinkt aan de landskampioen van Engeland, maar van een overstap kwam het nooit. Atlético Madrid kocht de aanvaller in 2019 van Benfica en betaalde ruim 120 miljoen euro voor de speler, waarmee het de duurste tiener in de voetbalgeschiedenis werd. Félix speelde de afgelopen seizoenen wisselvallig en heeft zijn prijskaartje nog niet volledig waar weten te maken. 

Als het aan Guardiola ligt, gaat Félix dat bij Manchester City wél doen. Het vastleggen van de Portugees hangt wel van andere zaken af. Gabriel Jesus en Raheem Sterling moeten vertrekken om de jonge aanvaller binnen te halen. Jesus zit dicht bij een vertrek naar Arsenal FC, voor Sterling is Chelsea FC geïnteresseerd en wacht de club uit Manchester op een officieel bod. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!