Transfernieuws

'Twente wil shoppen bij de concurrent en meldt zich bij AZ voor middenvelder'

'Twente wil shoppen bij de concurrent en meldt zich bij AZ voor middenvelder'

23-06-2022 14:42

FC Twente heeft zijn zinnen nog steeds gezet op de komst van Tijani Reijnders, meldt TC/Tubantia. De Enschedeërs hebben zich gemeld bij de Alkmaarse topclub.

Na de uittocht van Michel Vlap, die na een jaar terugkeerde naar Anderlecht, is Twente naarstig op zoek naar een aanvallende middenveldig. Reijnders werd in mei al in verband gebracht met de Tukkers en nu meldt TC/Tubantia dus dat er contact is tussen de twee concurrenten. Reijnders heeft nog een contract tot medio 2025 bij AZ, waardoor Twente met een transfersom over de brug zal moeten komen.

Reijnders is officieel een jeugdexponent van PEC Zwolle, waar de Alkmaarders hem op jonge leeftijd wegplukten. Broer Eliano speelt nog steeds voor de Zwollenaren. De spelverdeler maakte in 2018 zijn debuut voor AZ en kwam sindsdien tot 72 wedstrijden. Afgelopen seizoen miste de middenvelder maar één competitieduel. Toch was Reijnders nooit onomstreden.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!