Transfernieuws

'United en Newcastle ook geïnteresseerd in Malacia, Lyon leidt nog steeds de dans'

'United en Newcastle ook geïnteresseerd in Malacia, Lyon leidt nog steeds de dans'

23-06-2022 13:56

Naast Olympique Lyon zijn ook Manchester United en Newcastle United geïnteresseerd in Feyenoorder Tyrell Malacia. De linksback wordt bij de Engelse clubs gezien als een belangrijke versterking, meldt De Telegraaf.

Lyon leidt nog steeds de dans in de race om de linksback van Feyenoord. De Fransen brachten al tweemaal tevergeefs een bod uit op de Oranje-international. Feyenoord heeft geen haast en blijft zich vastklampen aan de transfersom tussen de vijftien en twintig miljoen euro.

Dat komt mede door de afwachtende houding van de Premier League-clubs. Het United van Erik ten Hag wil eerst de grote transfer van Frenkie de Jong afronden voordat er gekeken wordt naar andere posities. Toch houden zowel The Mancunians als Newcastle de ontwikkelingen rondom de 22-jarige jeugdexponent van Feyenoord nauwlettend in de gaten.

Mocht Malacia naar Newcastle vertrekken, wacht wellicht het 'Wijnaldum-traject'. Georginio Wijnaldum vertrok van PSV naar Newcastle en maakte vanuit daar de overstap naar Liverpool, de top van de Premier League.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!