Transfernieuws

'Feyenoord kijkt rond in Primera División en biedt op Koreaans international'

'Feyenoord kijkt rond in Primera División en biedt op Koreaans international'

23-06-2022 13:27

Feyenoord heeft concrete interesse in Real Mallorca-middenvelder Kang-In Lee, meldt het Spaanse Marca. De Rotterdammers zouden zelfs al een bod hebben uitgebracht op de Zuid-Koreaan.

Lee werd in april ook al gelinkt aan de nummer drie van de Eredivisie. Volgens Marca zet technisch directeur Frank Arnesen nu vaart achter zijn komst. Real Mallorca zou niet onwelwillend tegenover een transfer van de 21-jarige Koreaan staan. Lee nam dit seizoen veelvuldig op de bank plaats. Toch kwam de Koreaans international tot dertig duels in de Primera División, waarin hij één keer scoorde en twee assists gaf.

Afgelopen zomer vertrok Lee transfervrij bij Valencia en tekende dus voor Mallorca. Ook dit dienstverband bleek geen onverdeeld succes. De Zuid-Koreaan kan als aanvallende middenvelder én op de vleugels uit de voeten. Lee heeft nog een contract tot medio 2025, waardoor Mallorca hem met winst kan doorverkopen. Ook meldt Marca dat Lee zelf wel oren heeft naar een transfer.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!