Nieuws

'Terug van weggeweest: ook Aissati duikt op in Gelderland na vriendendienst'

'Terug van weggeweest: ook Aissati duikt op in Gelderland na vriendendienst'

23-06-2022 13:11

Ismaïl Aissati traint mee bij NEC. De middenvelder sluit aan bij de selectie door een ‘vriendendienst’ van technisch directeur Ted van Leeuwen.

Aissati zal in eerste instantie zijn conditie op peil houden bij de Nijmegenaren, meldt De Gelderlander. Volgens de krant is een contract niet de insteek. Het zou vooral gaan om een vriendendienst van Van Leeuwen, met wie de 33-jarige spelverdeler samenwerkte bij Vitesse.

De Marokkaan speelde in Nederland voor PSV, Ajax, FC Twente en Vitesse en is sinds 2012 actief in het buitenland. De technicus was achtereenvolgens voor Antalyaspor, Terek Grozny, Balikesirspor, Adana Demirspor actief. Afgelopen seizoen speelde Aissati voor Denizlispor op het tweede niveau van Turkije. Daar was hij goed voor 23 duels en vier assists.

NEC verbaasde dinsdag vriend en vijand door zich te versterken met Oussama Tannane. Daarnaast trok de club van trainer Rogier Meijer de Portugese spits Pedro Marques aan.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!