Transfernieuws

'Feyenoord vangt transfersom voor Linssen: aanvaller op weg naar Japan'

'Feyenoord vangt transfersom voor Linssen: aanvaller op weg naar Japan'

23-06-2022 12:38

Bryan Linssen vertrekt definitief bij Feyenoord. Volgens RTV Rijnmond heeft de aanvaller zijn transfer naar Urawa Red Diamonds te pakken.

Feyenoord kan een transferbedrag van 1,3 miljoen euro tegemoet zien voor Linssen. De 31-jarige spits tekent naar verluidt voor 2,5 jaar bij de Japanse topclub. Linssen vliegt binnenkort naar Tokio, waar hij vanaf 15 juli speelgerechtigd zal zijn. Dan mogen clubs uit Japan officieel spelers aantrekken. De Japanse topclub zal één dag later al een competitiewedstrijd spelen in de competitie. Dat duel lijkt nog te vroeg te komen voor Linssen. Zijn officieuze debuut kan de Nederlander mogelijk tegen Paris Saint-Germain maken. Op 23 juli spelen de Red Diamonds een vriendschappelijk duel tegen Lionel Messi en co.

Linssen is een welkome versterking bij de Japanners. Red Diamonds scoorde pas achttien keer in zeventien duels en staat momenteel dertiende. Bij de Japanners staat ook Alex Schalk op de loonlijst.

De aanvaller vertrekt voor het eerst naar het buitenland. In Nederland kwam hij achtereenvolgens uit voor VVV-Venlo, Heracles Almelo, FC Groningen, Vitesse en Feyenoord. Bij de Rotterdammers scoorde 28 keer en hij gaf zestien assists in 91 duels.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!