Transfernieuws

'Schreuder en H2 pleiten voor Wijndal, Ajax vindt wensen voorlopig 'te gortig''

'Schreuder en H2 pleiten voor Wijndal, Ajax vindt wensen voorlopig 'te gortig''

23 juni - 12:11
1

Terwijl het Ajax-vertrek van Sébastien Haller bijna officieel is, lijken Gerry Hamstra en Klaas-Jan Huntelaar al druk bezig met de transferinkomsten te investeren in de selectie. Onder meer Owen Wijndal moet naar Amsterdam komen, maar deze transfer staat op losse schroeven.

Wijndal verlengde dit seizoen zijn contract bij AZ tot medio 2024. Daarin liet de aanvoerder van de Alkmaarders een gelimiteerde afkoopsom van tien miljoen euro opnemen. Dat moet voor Ajax geen probleem zijn, maar de salariseisen van de linksback vormen wel een struikelblok, meldt De Telegraaf.

De Amsterdammers zouden de salariseisen van Wijndal ‘te gortig’ vinden, waardoor niet iedereen binnen de club staat te springen voor zijn komst. Trainer Alfred Schreuder en de technische beleidsbepalers Hamstra en Huntelaar zien Wijndal graag komen, maar moeten zich dus hard maken voor de transfer.

Voor de linksbackpositie beschikt Ajax momenteel over Daley Blind en Nicolás Tagliafico, terwijl ook Lisandro Martínez en de tweebenige Devyne Rensch er uit de voeten zouden kunnen. De spoeling is echter dun achterin bij de landskampioen en Tagliafico aasde de voorbije transferperiodes op een vertrek. Dat is nu niet anders. Ook Martínez geniet de nodige interesse. Onder meer Arsenal en Manchester United zouden op het vinkentouw zitten.  

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie