Transfernieuws

'Tottenham zet gesprekken met Eriksen stil, Bergwijn lijkt naar Ajax te gaan'

'Tottenham zet gesprekken met Eriksen stil, Bergwijn lijkt naar Ajax te gaan'

23 June - 11:23
0

Tottenham Hotspur beleeft een rumoerige periode vóór het aanvangen van het transferseizoen. De Londense club heeft het oriënterende gesprek met Christian Eriksen geen vervolg gegeven en kijkt naar andere spelers. Steven Bergwijn lijkt te vertrekken bij de club en Ajax is hard bezig een overeenkomst te bereiken. 

Dat meldt transferexpert Fabrizio Romano. Eriksen keerde het afgelopen seizoen terug op de velden en sloot zich aan bij het gepromoveerde Brentford FC. De promovendus presteerde uitstekend en belandde, mede door Eriksen, op de dertiende plaats in de Premier League

De goede prestaties van Eriksen bleven niet onopgemerkt en meerdere clubs gingen in gesprek met de Deen, waaronder Manchester United en Tottenham. Eerstgenoemde wacht nog steeds het antwoord van de oud-Ajacied af, maar Tottenham heeft inmiddels een streep gezet door de komst van de middenvelder. 

Steven Bergwijn is 'expected to leave' bij de nummer vier van de Premier League en Ajax is al sinds de winterperiode bezig om de aanvaller vast te leggen. Bergwijn liet een uitstekende indruk achter tijdens de Nations League-wedstrijden van het Nederlands elftal en moet deze zomer de overstap naar Amsterdam maken. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie