Transfernieuws

NAC haalt negentienjarige doelman terug uit Eindhoven voor driejarig contract

NAC haalt negentienjarige doelman terug uit Eindhoven voor driejarig contract

23 June - 11:15
0

NAC Breda heeft Aron van Lare vastgelegd. De negentienjarige doelman doorbracht de afgelopen vijf jaar bij PSV, maar keert nu terug naar zijn oude club. 

Dat heeft NAC via de officiële kanalen bekendgemaakt. De doelman speelde tussen 2016 en 2017 al voor de Parel van het Zuiden en vertrok vervolgens naar Eindhoven. Van Lare kijkt uit naar zijn terugkeer. "NAC is altijd een warme club geweest dus het voelt wel een beetje als thuiskomen. De afgelopen jaren bij PSV ben ik een betere keeper geworden en veel meegemaakt. De kansen die ik bij NAC zie spreken mij erg aan. Het is een mooie club en wil natuurlijk met NAC naar de Eredivisie, want zo’n club is het", stelt de doelman op de clubwebsite

Trainer Eric Hellemons is positief over de toekomst na het vastleggen van de jonge sluitpost. "Aron is een jonge, talentvolle keeper die we natuurlijk kennen uit zijn eerdere periode bij NAC. Met Pepijn van de Merbel en Aron van Lare beschikken we nu over twee talentvolle keepers voor de toekomst. Beide doelmannen zullen zich komend jaar moeten ontwikkelen en druk geven richting degene die gaat spelen. Onderlinge concurrentie creëren om elkaar naar een hoger niveau te brengen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie