Nieuws

Fortuna Düsseldorf last oefenduel tegen FC Twente af wegens veiligheidsredenen

Fortuna Düsseldorf last oefenduel tegen FC Twente af wegens veiligheidsredenen

23 June - 10:38 Laatste update: 10:41
0

Het oefenduel tussen Fortuna Düsseldorf en FC Twente dat op 9 juli stond gepland, wordt afgelast. De gemeente van Düsseldorf laat wegens veiligheidsredenen het duel niet doorgaan. 

Dat meldt Fortuna Düsseldorf op de clubsite. 'Nieuwe bevindingen hebben ertoe geleid dat de autoriteiten toestemming hebben ingetrokken om dit spel opnieuw te houden. Fortuna werkt momenteel aan een alternatief', laat de club weten. 

Fortuna Düsseldorf is actief in de tweede Bundesliga en is al begonnen aan de reeks oefenduels ter voorbereiding van het nieuwe seizoen. Woensdag werd er nog met 3-1 gewonnen van het Slowaakse Ruzomberok. Voor FC Twente zou het oefenduel tegen Fortuna de eerste zijn in een reeks van twee wedstrijden. Op 22 juli treffen de Tukkers het Duitse Schalke 04. 

Twente heeft laten weten op zoek te gaan naar een alternatief ter vervanging van het afgelaste duel. Aanstaande zaterdag speelt de ploeg van Ron Jans wél al een duel tegen amateurclub Bon Boys uit Haaksbergen, dat daarvoor speciaal een nieuwe grasmat heeft laten aanleggen. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie