Nieuws

'Ajax open voor Álvarez-transfer: Leipzig en Premier League op het vinkentouw'

'Ajax open voor Álvarez-transfer: Leipzig en Premier League op het vinkentouw'

23 June - 08:53
0

Als het juiste bedrag op tafel wordt gelegd, zal Ajax niet voor een transfer van Edson Álvarez gaan liggen. De Telegraaf en Voetbal International melden nu dat RB Leipzig de middenvelder wil hebben, terwijl er ook interesse is vanuit de Premier League.

Het zijn drukke dagen voor Gerry Hamstra en Klaas-Jan Huntelaar. De transfer van Sébastien Haller is nog niet in kannen en kruiken, of de volgende dient zich al aan. Daarnaast zijn de Amsterdammers druk bezig met het aantrekken van Brian Brobbey, Steven Bergwijn en Owen Wijndal.

De Telegraaf en VI melden nu dat RB Leipzig geïnteresseerd is in Álvarez. De controleur zou dertig miljoen euro moeten opleveren. Omdat de Amsterdammers azen op Brobbey lijkt een ruildeal voor de hand te liggen, maar de Duitsers willen de transfers loskoppelen. Daarmee neemt Leipzig het risico dat ze Álvarez mislopen, want er is ook sluimerende interesse vanuit de Premier League voor de Mexicaan.

Kersvers Ajax-trainer Alfred Schreuder zou na Haller ook Álvarez niet als essentieel beschouwen, waardoor het duo mag vertrekken.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie