Transfernieuws

'Roma-directeur al gespot in Marseille, overgang Kluivert steeds dichterbij'

'Roma-directeur al gespot in Marseille, overgang Kluivert steeds dichterbij'

23-06-2022 08:06 Laatste update: 08:20

Justin Kluivert kan zich mogelijk gaan opmaken voor een transfer naar Olympique Marseille. AS Roma-directeur Tiago Pinto heeft in Frankrijk gesproken met de Franse topclub over de vleugelflitser, meldt onder meer SportItalia.

Kluivert was dit seizoen bij vlagen belangrijk voor OGC Nice, dat hem huurde van AS Roma. De 23-jarige Nederlander scoorde vier keer en gaf vier assists. Nice wist zich niet te plaatsen voor de Champions League en moet zich nu gaan opmaken voor de voorronde van de Conference League. Mede daardoor lichtte de Franse grootmacht de koopoptie van 14,5 miljoen euro niet.

Bij AS Roma is er echter geen plaats voor de Nederlandse aanvaller. Onder meer AS Monaco en Marseille zouden Kluivert een uitweg willen bieden. Laatstgenoemde kwalificeerde zich wél voor de Champions League.

Kluivert heeft nog een contract tot medio 2023 bij de Italianen. Pinto zou naast de tweevoudig Oranje-international ook Jordan Veretout en Amadou Diawara hebben aangeboden bij de Fransen.  

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!