Transfernieuws

'Gakpo in beeld bij Premier League-laagvlieger, ook De Ketelaere kandidaat'

'Gakpo in beeld bij Premier League-laagvlieger, ook De Ketelaere kandidaat'

23 June - 07:46
1

Cody Gakpo is in beeld bij Leeds United. De aanvoerder van PSV moet de goed in de markt liggende Raphina opvolgen, meldt transferspecialist Fabrizio Romano.

Raphina staat er goed op bij verschillende Europese topclubs. Onder meer FC Barcelona en Arsenal azen op de diensten van de Braziliaans international. De Premier League-grootmacht leek eerder ook geïnteresseerd in Gakpo, maar heeft nu een bod uitgebracht op de Braziliaanse vleugelflitser. Leeds verlangt een bedrag van rond de zeventig miljoen euro voor Raphina.

Leeds is door het naderende vertrek van Raphina alvast bezig met een opvolger. De nummer zeventien van de Premier League mikt op twee toptalenten, waar Gakpo er een van is. Ook Club Brugge-talent Charles De Ketelaere staat hoog op het lijstje, weet de doorgaans goed ingevoerde Romano.

Foot Mercato meldde de interesse van Leeds in Gakpo woensdag al en sprak over een transfersom van dertig miljoen euro. PSV-watcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad weet dat de Eindhovenaren dat niet voldoende zullen vinden. De Nederlandse topclub mikt op veertig miljoen euro.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie