Nieuws

'Götze zal zich in de kijker willen spelen voor het WK, hij heeft de kwaliteiten'

'Götze zal zich in de kijker willen spelen voor het WK, hij heeft de kwaliteiten'

23-06-2022 07:41

Mario Götze rondde deze week zijn overstap van PSV naar Eintracht Frankfurt af. De Duitse ex-bondscoach Joachim Löw verwacht dat de middenvelder daardoor weer in beeld kan komen bij het nationale elftal.

Götze kwam krap zes jaar geleden voor het laatst in actie voor Die Mannschaft. Door zijn aardige prestaties bij PSV kwam de middenvelder weer in beeld, maar een rentree maakte de middenvelder nog niet. Löw sluit niet uit dat de overstap naar Frankfurt wel eens dat laatste zetje zou kunnen zijn.

"Hij heeft er de kwaliteiten voor", aldus de trainer tegenover de Duitse tak van Sky Sports. "Hij zal opnieuw in de Champions League spelen en zal zich in de Bundesliga in de kijker willen spelen voor het WK. Nee, ik had niet verwacht dat Mario terug zou keren naar Duitsland. Niet nu in ieder geval, maar ik ben erg blij voor Mario en Eintracht. Mario is een geweldige speler. Hij is erg professioneel en met zijn spelintelligentie past hij goed bij Eintracht."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!