Transfernieuws

VI en AD: Feyenoord zet zinnen op komst Excelsior-smaakmaker

VI en AD: Feyenoord zet zinnen op komst Excelsior-smaakmaker

22-06-2022 22:44 Laatste update: 22:45
1

Promovendus Excelsior dreigt smaakmaker Mats Wieffer kwijt te raken. Feyenoord heeft serieuze interesse getoond in de 22-jarige middenvelder, dat melden Voetbal International en het Algemeen Dagblad.

Wieffer heeft nog een contract tot 2023 op Woudenstein, maar dreigt naar stadgenoot Feyenoord te verkassen. Gezien de korte contractduur denkt de Stadionclub de talentvolle centrale middenvelder voor een laag bedrag over te nemen van Excelsior. Naar verluidt wil Feyenoord de deal snel rondmaken. 'Zodra Feyenoord een akkoord heeft met Wieffer zal hij zich maandag meteen melden op de eerste training van de club', aldus VI.

Wieffer doorliep de jeugdopleiding van FC Twente en vertrok in 2020 naar Kralingen. Hier maakte hij zijn debuut in het betaald voetbal. Afgelopen seizoen had hij een groot aandeel in de promotie van Excelsior. Het 22-jarige talent domineerde op het middenveld en wist in 34 wedstrijden vier keer te scoren en vijf assists te leveren.

De middenvelder van Excelsior wordt na Danilo de tweede aankoop van Feyenoord dit seizoen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!