Transfernieuws

'AS Roma in gesprek met Franse topclub over mogelijke transfer Kluivert'

'AS Roma in gesprek met Franse topclub over mogelijke transfer Kluivert'

22-06-2022 22:09 Laatste update: 22:10

Justin Kluivert moet op zoek naar een nieuwe club, nadat OGC Nice heeft besloten om de koopoptie niet te lichten. Werkgever AS Roma is op dit moment in gesprek met Olympique Marseille.

Dat meldt Sportitalia. José Mourinho zou geen plek hebben voor Kluivert in de huidige selectie van Roma, waardoor technisch directeur Tiago Pinto hem graag van de hand zou willen doen. Naar verluidt is de technische man van AS Roma op dit moment in Frankrijk om een deal met Olympique Marseille te sluiten. Voor Kluivert zou dit een mooie stap zijn, aangezien de Fransen afgelopen seizoen een Champions League-ticket hebben bemachtigd.

De voormalig Ajacied heeft in Italië een contract tot de zomer van 2023. Hij maakte een goed seizoen door bij Nice en heeft zich blijkbaar in de kijker gespeeld bij L'OM. Kluivert speelde 27 wedstrijden in Ligue 1, waarin hij vier keer scoorde en vijf assists leverde.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!