Transfernieuws

'AZ richt pijlen op Argentijns talent (21) en doet bod van 4,5 miljoen euro'

'AZ richt pijlen op Argentijns talent (21) en doet bod van 4,5 miljoen euro'

22-06-2022 21:39 Laatste update: 21:59
3

AZ heeft serieuze belangstelling voor Ezequiel Bullaude, dat melden Argentijnse media. De 21-jarige buitenspeler van Godoy Cruz moet de aanvalslinie van de Alkmaarders volgend seizoen gaan versterken.

Het doorgaans betrouwbare TyC Sports meldt dat AZ een bod van 4,5 miljoen euro heeft neergelegd bij Godoy Cruz. Volgens het Argentijnse medium is de kans reëel dat Bullaude de overstap naar Alkmaar gaat maken. De Argentijnse vleugelaanvaller heeft nog een contract tot medio 2024 bij Godoy Cruz. Ook de naam van Diego Valencia wordt genoemd als mogelijke versterking voor AZ.

Bullaude kan de derde zomeraanwinst worden van de Eredivisie-club. Eerder legde AZ Mayckel Lahdo (Hammerby IF) en Mees de Wit (PEC Zwolle) al vast. Ook zijn de Alkmaarders druk bezig om de transfer van Jens Odgaard rond te maken. AZ hoopt de deal deze week nog wereldkundig te maken. De Deense aanvaller zou sinds Mounir El Hamdaoui de duurste aankoop van de Alkmaarders worden.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!