Transfernieuws

'AZ hoopt Odgaard deze week te presenteren: Alkmaarders leggen fors bedrag neer'

'AZ hoopt Odgaard deze week te presenteren: Alkmaarders leggen fors bedrag neer'

22 June - 21:25 Laatste update: 21:39
1

Jens Odgaard gaat naar AZ verkassen, dat meldt VoetbalPrimeur. De aanvaller van Sassuolo speelde afgelopen seizoen op huurbasis voor RKC Waalwijk en zal op korte termijn terugkeren naar Nederland.

Volgens VoetbalPrimeur hebben AZ en Sassuolo dinsdag in Milaan een akkoord bereikt over de transfer van Odgaard. Naar verluidt zijn het slechts details die nog in orde gemaakt moeten worden om de overstap officieel te maken. Er is ongeveer een bedrag van 4,5 miljoen euro gemoeid met de transfer, de 23-jarige Deen gaat zijn handtekening onder een vijfjarig contract zetten in het AFAS Stadion.

De champagne kan nog niet ontkurkt worden in Alkmaar, want er moet nog wat papierwerk in orde gemaakt worden. Dit lijkt echter een kwestie van tijd. Er wordt verwacht dat AZ en Sassuolo donderdag of vrijdag de transfer wereldkundig zullen maken. Dit zijn de dagen waarop de Alkmaarders vaak presentaties van nieuwe spelers doen. 

Odgaard wordt de duurste aankoop van AZ sinds Mounir El Hamdaoui. De Marokkaanse aanvaller kwam in 2007 over van Willem II voor zeven miljoen euro. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie