Nieuws

PSV pikt Dordrecht-assistent op: 'Zeer dankbaar voor deze nieuwe kans'

PSV pikt Dordrecht-assistent op: 'Zeer dankbaar voor deze nieuwe kans'

22-06-2022 21:10

PSV heeft zich versterkt met Ben Kinds. De assistent-trainer van FC Dordrecht gaat in Eindhoven de jeugdopleiding van PSV versterken en krijgt de O18 onder zijn hoede. 

"Ik ben FC Dordrecht zeer dankbaar voor deze mooie nieuwe kans in mijn loopbaan als voetbalprofessional. De afgelopen vijf jaar heb ik mijzelf op diverse vlakken persoonlijk kunnen ontwikkelen binnen de club en heb ik met zeer fijne mensen mogen werken", zegt Kinds op de clubsite van Dordrecht. "Er is met zijn allen zowel binnen de jeugdopleiding als bij het eerste elftal een goede basis neergelegd om de komende jaren mooie dingen te gaan realiseren en ik wens iedereen binnen FC Dordrecht dan ook een geweldige en succesvolle toekomst toe."

Leon Vlemmings, innovatiemanager van Dordecht, baalt van het vertrek van Kinds. "Ben heeft veel betekend voor FC Dordrecht. Als hoofdopleiding, assistent- en interimtrainer. Daar zijn wij Ben dankbaar voor. Het is mooi dat hij zijn ambities als trainer nu verder kan ontwikkelen bij een topclub. We zijn dan ook trots dat PSV een professional uit onze organisatie heeft benaderd en wensen Ben heel veel succes en plezier in zijn nieuwe uitdaging."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!