Nieuws

Vriends: 'Ik heb wel even moeten knokken met mezelf om die knoop door te hakken'

Vriends: 'Ik heb wel even moeten knokken met mezelf om die knoop door te hakken'

22 June - 19:42 Laatste update: 19:43
4

Bart Vriends had deze zomer graag een transfer naar het buitenland gemaakt. Ondanks dat het een moeilijke keuze was voor de Sparta-verdediger, heeft hij toch voor een langer verblijf op Het Kasteel gekozen.

Vriends spreekt van de moeilijkste keuze ooit in zijn profcarrière. "Ik heb er niet zoveel hoeven maken, omdat ik niet veel verkast ben van clubs. Maar ik dacht eerlijk gezegd dat ik deze zomer zou gaan kijken of er iets te halen viel in het buitenland, omdat dat toch wel een gekoesterde wens is van me. Er zat ook een tijdsdruk op en ik had ook een hele aardige aanbieding van Sparta achter de hand. Ik heb wel even moeten knokken met mezelf op die knoop door te hakken", zegt de Sparta-verdediger in een openhartig interview met RTV Rijnmond.

Ondanks serieuze aanbiedingen uit Australië en Israël, ging zijn gewenste 'droomtransfer' niet door. Hierdoor gaat Vriends zijn zevende seizoen als speler van Sparta in. "Alle reacties die ik na mijn contractverlenging heb gekregen sterken me daarin ook wel, dat is ook wat waard. Het is ook prettig als je je ergens thuis voelt en gewaardeerd voelt", benadrukt de goedlachse Spartaan.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie